Betonstuc badkamer

Betonstuc is uitermate geschikt voor badkamers en natte ruimtes!

Betonlook badkamer van MORTEX betonstuc

Toepassingen en mogelijkheden zijn eindeloos met betonstuc in uw eigen badkamer. Het beton is water- en schokbestendig en geheel voegloos. Kiest u ervoor om de wanden, vloeren en plafond een betonlook te geven? Of juist alleen de badkamermeubelen zoals wastafel, douche en het bad!

Betonstuc maakt uw badkamer uniek

Niet alleen de vloeren en de muren van uw badkamer kunnen bewerkt worden met betonstuc van Beton-CiRÉ, maar het is ook zeer geschikt voor badkamermeubelen, de douche of een badkuip.

Doordat Beton Ciré cement gebonden is met hars, is het waterdicht. Ideaal binnen vochtige omgevingen zoals uw douche of toilet. Door beton toe te voegen legt uw een rustige basis voor de gehele badkamer.

MORTEX heeft talloze mogelijkheden aan kleuren

Een betonstuc badkamer is altijd persoonlijk en uniek omdat er met MORTEX zoveel mogelijkheden in kleuren en texturen zijn.

Makkelijk schoon te houden

Een Beton-, MORTEX- of Terrazzo look in de badkamer is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Voor dagelijkse schoonmaak adviseren wij een zuurvrij schoonmaakmiddel, om het betonstuc zo min mogelijk aan te tasten.

Laat uw badkamer betonstucen door een echte vakman; Betonstuc DESIGN!