Betonstuc keuken

Zowel betonlook als terrazzo look, de keukens worden stoer!

Alleen een keukenwerkblad of ook de muren en meestucen?

Geef uw keuken een mooie betonnen uitstraling! Dan is betonstuc een goede oplossing.

Wij maken een mortel van cement, fijne betondeeltjes en hars en brengen deze betonstuc op uw muren aan. Daarna brengen wij  een impregneerlaag en een beschermende coating aan zodat vocht geweerd wordt. Hierdoor is betonstuc dus zeer geschikt voor de keuken maar ook voor badkamer en toilet.

Betonstuc heeft schimmelwerende eigenschappen en is ook bestendig tegen zuren en vetten.

In welke keuken?

Betonstuc past eigenlijk in elke keuken maar staat prachtig in combinatie met RVS en hout.

Diverse kleuren

Er zijn veel kleuren mogelijk en wij kunnen variatie aanbrengen in het pleisterwerk zodat het een gewreven of effen uitstraling krijgt.

Overigens is er niet één soort betonstuc. Door kleurpigmenten toe te voegen aan de mortel, ontstaan er allerlei verschillende tinten. Daarnaast kan er gevarieerd worden in het aanbrengen van het pleisterwerk, waardoor het betonstuk een effen of juist gewreven uitstraling heeft.

Laat uw keuken betonstucen door een vakbekwaam stukadoor; Betonstuc DESIGN!


Wij werken nauw samen met keukenoplossingen.amsterdam. Daar is de expertise aanwezig om, samen met u, te kiezen voor de juiste keuken, keuken werkbladen en overige zaken (zoals betonstuc) waardoor schoonheid en functionaliteit tot in perfectie gecombineerd worden. Niets is te gek, alles is bespreekbaar.