Betonstuc vloer

Bealstone terrazzo vloeren zijn opvallend mooi!

Geef uw vloer een betonlook met betonstuc of MORTEX of terrazzo look met Bealstone

Geef uw vloer een ijzersterk en stoer uiterlijk met betonstuc. De betonstuc vloeren zijn waterdicht en in diverse kleuren verkrijgbaar.

Betonstuc vloeren mogen gezien worden

Een betonstuc vloer aanbrengen is een behoorlijke klus maar uw betonstuc vloer gaat lang mee en het resultaat mag gezien worden en u heeft er erg lang plezier van.

Aanbrengen van de vloer

Betonstuc is een mengsel van cement en hars, met daarin extra toevoegingen en (voor de kleur) pigment. Dit mengsel is nog niet waterdicht. Na het aanbrengen van de vloer wordt deze glad geschuurd, geïmpregneerd en afgewerkt met een coating. Het resultaat is een waterdichte vloer met de look van een betonvloer. Betonstuc is er niet alleen voor vloeren want u kunt het overal in huis toepassen.

Eenvoudig in onderhoud

Een betonstuc vloer is eenvoudig schoon te maken. De betonstuc vloer is naadloos en je gaat er makkelijk met de dweil overheen. Gebruik geen bleek- of antikalk middel, kies voor een zachte allesreiniger. Gebruik tijdens het stofzuigen een parketborstel.

Eens in de 2 of 3 maanden kan de vloer worden behandeld met een speciale wax. De wax vormt een beschermend laagje tegen vuil en vocht en laat de vloer weer glanzen. Afhankelijk van de afwerking van de vloer adviseren wij u welke wax u het beste kunt gebruiken.

Laat uw vloer betonstucen door een echte vakman; Betonstuc DESIGN!