• professionals betonstuc

Wat is betonstuc?

Betonstuc Design geeft 5 jaar garantie!

Betonlook, krachtig en stijlvol

Het beton is water- en schokbestendig en geheel voegloos. Het is toepasbaar in uw keuken, badkamer en toilet. Vloeren, wanden, meubels, keuken werkbladen kunnen allemaal een stoere betonlook krijgen.

Betonstuc van Betonstuc Design is een cementgebonden flexibele en niet scheurgevoelige coating of waterdicht silicaat impregneer dat door ons professioneel volgens stappenplan aangebracht wordt.

Denk hierbij aan de juiste voorbewerking, het afplakken en bewerken van leidingen e.d. en de nabewerking.

Wij brengen de betonstuc op professionele wijze aan en u heeft de keuze uit vele kleuren.

Betonstuc staat stoer! In combinatie met hout en staal krijgt uw woning of bedrijfspand een geweldige industriële uitstraling.

Het materiaal heeft daar de perfecte eigenschappen voor.

Want ons betonstuc is schimmelwerend, kras-, stoot-, en slagvast, water resistent (het kan door ons zelfs volledig waterdicht worden gemaakt), ook nog eens vlekvrij en zo goed als onderhoudsvrij.

Tafels, keukenwerkbladen en openhaarden kunnen met ons betonstuc worden bekleed.

Wij stucen meubels, muren en vloeren met betonstuc, mortex of terrazzo cement.

Mortex®, een grenzeloos materiaal

De hoge druksterkte en slijtvastheid zorgen voor een ongeëvenaarde levensduur. Samen met talrijke mogelijkheden van effecten en onbeperkt aantal kleuren is dit een waanzinnig product.

Met zijn ondoordringbaarheid, is Mortex geschikt voor oppervlaktes in contact met water. Voor uw douche, badkamer, zwembad etc.

Hecht op een groot aantal ondergronden, Mortex wordt gebruikt op o.a. tegels, MDF, cement en bakstenen. Aan te brengen op vele ondergronden zonder deze te verwijderen!

Geplaatst op tegels of op een dekvloer met geschikte vloerverwarming.

Mortex vloer betonvloer

Technische en esthetische bekleding, Mortex biedt een uniek resultaat, op basis van de know-how en vaardigheden van de toepasser.

Mortex transformeert letterlijk een aanrechtblad, in keukens of badkamers, door het aanbieden van een uniek mineraal aspect, volledig op maat.

Kleuren, nuances, vormen, texturen en effecten. Alles is mogelijk! Van vloeren tot muren, binnen en buiten, voor uw meubels of decoratie.

mortex badkamer

Mortex de ideale bekleding voor uw badkamer of andere natte ruimtes.

Laat uw fantasie vrij lopen om persoonlijke realisaties te verkrijgen.

Betonstuc douche

BEALSTONE, Terrazzo

BEALSTONE wordt aangebracht in een dunne laag zowel op wanden als op vloeren.
BEALSTONE kan zelfs op meubilair en trappen worden toegepast!

De bekleding BEALSTONE biedt een unieke look aan uw decoratie projecten dankzij zijn granito/terrazzo look en zijn uitzonderlijke eigenschappen.

BEALSTONE assembleert materialen en biedt een mooi gevlekt resultaat. Het bindt alle de componenten om een enkele en zeer resistent coating te vormen. BEALSTONE biedt een uniek resultaat, op basis van de vakmanschap en vaardigheden van de toepasser.

Betonstuc terrazzo vloer

Combinaties met deze materialen zijn rijk en maken een gerichte en expressieve personalisering mogelijk. Van stukken schelpen of metaal tot scherven of fragmenten van spiegels.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van het unieke uiterlijk die BEALSTONE kan aannemen. Er bestaan voorgeselecteerde combinaties voor BEALSTONE maar u kunt zelf ook een combinatie maken.

Betonstuc terrazzo

BEALSTONE wordt toegepast in dunne lagen (van 2 mm) en past overal in het huis en daarbuiten om een coating met naadloze verschijning te vormen.

terrazzo bealstone trappen

Betonstuc heeft een strakke, industriële, maar toch moderne uitstraling.
Bel of mail ons voor een afspraak en al uw vragen over onze werkwijze en mogelijkheden worden beantwoordt.

Call Now ButtonBel direct